woensdag 22 oktober 2008

Veel mensen kiezen voor een roestvrijstalen rand om hun kookplaat!

Een veel gestelde vraag is wat voor een randafwerking te nemen aan uw nieuwe kookplaat.
Er zijn drie soorten randafwerkingen:
- strak glas
- facetgeslepen glas
- roestvrijstalen afwerking (rvs)

Als u op zeker wilt gaan adviseren wij een rvs randafwerking aan uw kookplaat te nemen, het voordeel daarvan is dat stoten geen probleem is, bij glas kunt u zich voorstellen dat stoten een kapotte glasplaat op kan leveren, bij strak/stomp glas valt dit nog mee doch bij facetglazen randen is dit risico groot daar de facet dun uitloopt op uw blad.

Bijkomende voordelen van rvs randen aan uw kookplaat zijn dat ze vlakker op uw aanrecht liggen, een rvs rand is amper een milimeter dik terwijl een glazen rand de volle dikte van het glas op uw aanrecht ligt.
Daarnaast houdt de rvs rand bij eventueel overkoken het meeste vocht wel tegen.

Glazen randen zijn soms mooier, doch de keuze is aan u.

Geen opmerkingen: