maandag 5 januari 2009

Inductie wok die werkt?

Wokken valt niet mee indien u niet de juiste inductie wok gebruikt.

Het nadeel bij wokken op inductie is dat alleen de bodem verwarmd wordt, terwijl bij gebruik op gas de wok zowel via de bodem als via de zijkanten heet wordt.

Dit maakt dat u echt een goede inductiewok nodig heeft die de warmte goed geleid.
Het van belang dat uw inductie wok supersnel geleidende zijkanten heeft waardoor de hitte via de bodem razendsnel naar de bovenzijde van de inductie wok geleid kan wordt.

De goede inductie wok is vrij prijzig doch indien uw inductie wok niet goed is dan is het echt niet mogelijk om te wokken op inductie.

Om alle mogelijkheden te weten te komen kunt u hier klikken, hier leest u alle belangrijke items die u moet weten voor de aanschaf van de juiste inductie wok; Lees meer door hier te klikken;

1 opmerking:

delphines zei

Momenteel bestaat er een inductiekookplaat met geïntegreerde wok die het dus toelaat dat de wokpan rondom heet wordt, zoals bij gas, maar dit zonder rendement verlies zoals bij gas. Ind+ heeft zo'n inductiekookplaat met wok. Super.
www.induplus.eu