vrijdag 24 oktober 2008

Voor mensen die een nieuwe kookplaat via het internet willen kopen, maar nog twijfelen.

Verdien veel geld in een paar minuten!

Veel mensen hebben het nog niet aangedurft om een kookplaat via internet te kopen, terwijl het véél goedkoper is. Ons advies hierin is dat u uw kookplaat prima via internet kan kopen, doch hebben we een paar belangrijke kookplaattips voor u:
als u echt veilig via internet wilt kopen dan doet u dit bij een webwinkelier die een echte bakstenen winkel heeft, dan weet u altijd waar u aan kunt kloppen als u een probleem heeft.

Daarbij is het heel handig en veilig bij de aankoop van uw kookplaat om via het portaal: http://www.kieskeurig.nl/ uw (web)winkel te kiezen, Kieskeurig heeft al deze kookplaatwinkels uitgebreid en streng gecontroleerd, alvorens deze op hun site te plaatsen.
Ook vindt u daar de winkel informatie van desbetreffende winkel, en nog sterker de reviews over desbetreffende (web) winkelier.
Ook zijn er vele reviews te lzezen over de kookplaat van consumenten.
Daarnaast hebben zij ook een ranking, hoe meer sterren hoe beter!
Vanaf 4 sterren zit u helemaal goed en veilig!

1 opmerking:

Fam. Middelkoop zei

Het is inderdaad aan te raden een aankopen te doen bij een winkel die ook écht echt bestaat.
Wij hebben helaas een slechte ervaring gehad met een aankoop. Er was geen mens thuis toen het mis ging. Allemaal goede belofte maar weinig daden. Daar sta je dan met een kostbare aankoop maar geen adres om aan te kloppen.
Gelukkig hebben we het nogmaals geprobeerd toen we een kookplaat nodig hadden en zijn nu helemaal gelukkig. Wij hebben een mooie inductieplaat via internet gekocht bij een winkel die ook echt bestaat. We konden hem zelfs afhalen. Bovendien hele handige tips ontvangen. Zo hebben we uiteindelijk een andere keus gemaakt na het advies. We hadden nooit over de afwerking van de rand nagedacht, maar nu zijn we dankbaar.
Jet en Hans